[pic=5_1250401985.JPG][pic=5_1250402109.JPG][pic=5_1250402091.JPG][pic=5_1250402075.JPG][pic=5_1250402053.JPG][pic=5_1250402035.JPG][pic=5_1250402019.JPG]SKS Herentals moest tot in de tweede helft wachten om afstand van de buren uit Bouwel te kunnen nemen.SKS Herentals miste een zestal basisspelers, en dat was zichtbaar in het spel en de afgedwongen/afgewerkte kansen. Bouwel trad aan met een erg jong elftal. Scheidsrechter Ivo Briers hield alles prima onder controle. Hij laste in elke helft een drankpauze in. In de tweede helft kon Sukmuang op strafschop de bevrijdende 1-0 scoren. Hans Laeremans maakte met een gemakkelijke kopbal er 2-0 van. Kevin Pauwels viel bij de thuisploeg nog gekwetst uit.[i][b]Extra verslag Jef Peeters/SKS/ThalsFM[/b]:[/i]Trainer Van Peel moest zijn brede kern aanspreken om een zestal afwezigen te vervangen en dat vergt uiteraard vele aanpassingen. Dit was duidelijk te merken tijdens de eerste helft waarin SKS nooit het ideale ritme kon vinden, veel balverlies leed en Boumohcine, op aangeven van Pauwels de enige mooie kans in het zijnet trapte. De gasten uit Bouwel met een nog zeer jonge ploeg, konden hierdoor tred houden met SKS maar kansen konden we niet waarnemen. Bij het begin van de tweede helft kan Boumohcine, in een duidelijke off-day, alweer niet afwerken. Na tien minuten belandt een bal van Pauwels op de deklat maar twee minuten later wordt Stappaerts na een kleine slalom in de zestien gehaakt en Sukmuang zet de strafschop feilloos om, 1-0. In de 65' gaat Van Mechelen door op links zijn precieze voorzet wordt echter door Sukmuang niet benut, een open kansr. Na een mooie SKS-combinatie kan Thomas Sels in de 70' van rechts voorzetten en Hans Laeremans kan ongehinderd aan de tweede paal binnen koppen, 2-0. Bouwel speelt moedig mee maar kan geen vuist maken en behalve een schot dat rakelings over gaat kan de jonge garde, waar zeker talent in zit, nog weinig gevaar opleveren. Met nog één wedstrijd te gaan zit SKS samen met VC in groep 5, met anderhalf been in de 1/8 finale van de BvA.SKS: Janssens Tom-Sels Gunter-Verhaegen Christoph-Van Mechelen Toon-Sukmuang Thanet-Van Den Eynden Eric-Laeremans Hans-Pauwels Kevin(83' Wuyts Filip)-Van Den Broeck Kyle(46' Sels Thomas)-Boumohcine Karim(65' Vercammen Sven)-Anzagh Salahddin(46' Stappaerts Steve).